opinie

Szkoła Jazdy Q-JAVA - Opinie

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent97%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Dobre ceny i profesjonalne podejście.

5,0 rating
26 czerwca, 2020

Tani kurs na kategorię A2, egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam!

Błażej Stępień

Polecam wszystkim.

5,0 rating
15 lutego, 2020

Bardzo przyjemna atmosfera podczas jazdy, jestem zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy.

Martyna Wojciechowska

Bardzo dobra szkoła jazdy.

5,0 rating
29 stycznia, 2020

Prawo jazdy na kat. B zdane za pierwszym podejściem. Dziękuję i polecam!

Mateusz Kowalik

QJAVA Opinia

5,0 rating
3 stycznia, 2020

Bardzo polecam, cieszę się, że wybrałam właśnie tę szkołę jazdy. Atmosfera podczas szkolenia była bardzo miła, spokojna i bezstresowa. Dzięki tej szkole udało mi się zaliczyć egzaminy za pierwszym podejściem! Polecam wszystkim!

Aleksandra Urbańska

Kurs - Kategoria C

5,0 rating
11 grudnia, 2019

Polecam.

Dawid Grabowski

Q-java Opinia na temat przebytego kursu

5,0 rating
8 lipca, 2019

Szkoliłem się u nich na kierowcę samochodów kategorii C i muszę powiedzieć, że odpowiednio mnie przygotowali do egzaminów. Byłem zadowolony z przebytych jazd i mogę powiedzieć, że jeśli w pozostałych kategoriach spisują się tak dobrze, jak w kategorii C, to jest to chyba najlepszy wybór w okolicy Piły. Polecam.

Grzegorz Sowa

QJAVA - kurs na kategorię B.

5,0 rating
14 kwietnia, 2019

Bardzo przyjemnie jeździło mi się w tej szkole jazdy. Test na kategorię B zdany za drugim podejściem. Dziękuję i polecam!

Zuzanna Pawłowska

Wysoki poziom, polecam!

5,0 rating
11 marca, 2019

Dobrze trafiłem z wyborem szkoły jazdy. Godziny są dobrze rozplanowane, a nauka teorii nie jest żmudna i monotonna.

Grzegorz Mazur

Polecam

5,0 rating
12 listopada, 2018

Zdecydowanie szkoła nauki jazdy godna polecenia.

Łukasz Pietrzak

Opinia Nauka Jazdy Q-JAVA

5,0 rating
13 października, 2018

Prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Polecam jazdę z tą szkołą.

Patryk Kamiński

Dobry wybór.

5,0 rating
28 maja, 2018

Trochę zbyt dużo jeżdżenia po fajce, ale generalnie jestem bardzo zadowolony.

Szymon Nowak

Zdecydowanie polecam!

5,0 rating
19 kwietnia, 2018

Jazdy były bardzo przyjemne! Polecam!

Inga Nowicka

Solidna nauka jazdy.

5,0 rating
7 lutego, 2018

Polecam wszystkim, instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą zasady obowiązujące na drodze i przepisy.

Jan Lis

Gorąco polecam!

5,0 rating
15 grudnia, 2017

Szkoła bardzo dobrze przeprowadza kursy. Każdy uczestnik otrzymuje na start pakiet podręczników pomagających przyswoić teorię. Podczas zajęć praktycznych instruktorzy są bardzo pomocni, odpowiadają na wszelkie pytania, są mili i kulturalni, a w samochodzie panuje miła atmosfera. Polecam!

Damian Łukasik

Polecam

5,0 rating
25 listopada, 2017

Dobry poziom nauki. Dzięki nim zdałem za pierwszym razem.

Gabriel Witkowski

Polecam

5,0 rating
1 października, 2017

Polecam

Bartek Marszałek

Moja opinia.

5,0 rating
2 maja, 2017

Szkoła jazdy jest nastawiona na kursantów. Robią wszystko w ich mocy, by nauczyć przepisowego poruszania się po jezdni. Zdecydowanie polecam.

Sara Michalak

Polecam.

5,0 rating
11 grudnia, 2016

Bardzo dobrze jeździło mi się podczas całego kursu.

Oliwia Jankowska

Polecam

5,0 rating
16 września, 2016

Solidny wybór nauki jazdy.

Bartek Mikołajczyk

Dobra szkoła jazdy.

5,0 rating
12 września, 2016

Bardzo pomogli mi w zdaniu mojego egzaminu. Dzięki nim poczułam się swobodnie, prowadząc samochód.

Oliwia Kopeć

Polecam tę szkołę nauki jazdy!

5,0 rating
8 czerwca, 2016

Niskie ceny dodatkowych godzin jazdy w porównaniu do innych szkół w regionie! Mili i pomocni instruktorzy.

Antoni Kozłowski

Dobry poziom.

5,0 rating
14 lutego, 2016

Bardzo dobrze przygotowują do egzaminów, polecam.

Piotr Kołodziej

Mało manewrów parkowania podczas praktyki.

4,0 rating
18 czerwca, 2015

Ogółem wszystko ok, ale zdaje mi się, że podczas zajęć praktycznych manewry parkowania zostały zbyt mało przećwiczone. Co do reszty nie mam zarzutu.

Jakub Mazurek

Polecam.

5,0 rating
4 czerwca, 2015

Polecam, dzięki tej szkole w końcu zdałem na prawo jazdy.

Antoni Wieczorek

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy!

5,0 rating
30 marca, 2015

Polecam, 5/5!

Joanna Nowakowska

Ode mnie 5 gwiazdek.

5,0 rating
11 marca, 2015

Według mnie bardzo dobra szkoła jazdy z przyjazną atmosferą.

Justyna Jędrzejewska

Profesjonalne podejście.

5,0 rating
9 marca, 2015

Jestem spoza Piły, mimo to szkoła załatwia mi dojazd. Podoba mi się takie podejście do klienta. Polecam!

Wiktoria Pawlik

Polecam szkołę jazdy Q-JAVA.

5,0 rating
7 czerwca, 2014

Kategoria B zdana za pierwszym podejściem. Dzięki!

Ksawery Janicki

Polecam.

5,0 rating
19 lutego, 2014

Polecam.

Maciej Duda

Opinia

5,0 rating
28 stycznia, 2014

Polecam, bardzo pomocni instruktorzy.

Marcel Marek

Kat A1 - Opinia

5,0 rating
20 lipca, 2013

Profesjonalnie przeprowadzony kurs. Polecam wszystkim!

Jan Chojnacki

Q-JAVA Opinia

5,0 rating
1 lipca, 2013

Bardzo dobra szkoła jazdy. Jeździło mi się z nimi bardzo przyjemnie. Polecam przyszłym zdającym.

Gabriela Piotrowska

Szkolenia warte swojej ceny.

5,0 rating
22 kwietnia, 2013

Niskie ceny tej szkoły wyróżniają ją od konkurencji, moim zdaniem warto.

Stanisław Szewczyk